Smaken van de herfst

De herfst is in aantocht. De blaadjes verkleuren, de temperatuur daalt en de dagen worden weer wat korter. Met de intocht van het nieuwe seizoen veranderen óók de producten. Als het buiten waait en regent, is het heerlijk om de keuken in te duiken en de heerlijkste gerechten te bereiden met biologische ingrediënten.

Smaken van de herfst

De herfst is een van de rijkste seizoenen voor de keuken. Alle gewassen zijn volgroeid of komen er aan. Koolsoorten, pompoenen, spruiten, boerenkool, paddenstoelen in allerlei soorten. Maar ook is dit het seizoen van wild, stoofpotten en volle soepen. Al deze producten samen en gezellig binnen bij de haard, een goede film, goed gezelschap, heerlijk bockbier, mooie port of stevige rode wijn maakt het afscheid van de zomer ineens niet meer vervelend.

Aan keuze dus geen gebrek. Stoofpotjes, appeltaarten of heerlijke soepen - met ons herfst-assortiment wordt alles heerlijk!


name
email
url
Reactie