Vul hier je naam en email in om ook de nieuwsbrief te ontvangen.EkoPlaza
EkoPlaza
woensdag 25 januari 2017

Vanaf week 04 gaat BioLokaal samenwerken met EkoPlaza en daar kun jij als consument mooi van profiteren!

Smaken van de herfst
Smaken van de herfst
dinsdag 3 oktober 2017

De herfst is in aantocht. De blaadjes verkleuren, de temperatuur daalt en de dagen worden weer wat korter. Met de intocht van het nieuwe seizoen veranderen óók de producten. Als het buiten waait en regent, is het heerlijk om de keuken in te duiken en de heerlijkste gerechten te bereiden met biologische ingrediënten.

CBD olie
CBD olie
zaterdag 7 oktober 2017

Het heeft even op zich laten wachten maar er is weer CBD olie verkrijgbaar!! Het is van een ander merk dan er hiervoor gevoerd werd maar deze nog zuiverder van kwaliteit. De nieuwe olie is afkomstig van het merk CanabiGold en is gecertificeerd biologisch! De inhoud van het flesje is nog steeds 10 ml met 5% hoge kwaliteit CBD en een zachte smaak. Én dat voor maar € 29.50. Mocht je een flesje willen hebben, bestel deze dan gemakkelijk via de webshop.

Verhuisd
Verhuisd
zondag 8 oktober 2017

Het kan zijn dat het je nog niet opgevallen is, maar BioLokaal is verhuisd. We zijn nu gehuisvest aan de Looweg 14 in Coevorden. Het lukte niet meer om het pand aan de Bentheimerstraat te huren, vandaar dat we nu vanauit huis Hanneke's Kratten klaarmaken en bezorgen en de bezorgboodschappen leveren. Op maandagmiddagn en donderdagmiddag zijn we geopend. Kom gerust eens lang!