CBD olie

Het heeft even op zich laten wachten maar er is weer CBD olie verkrijgbaar!! Het is van een ander merk dan er hiervoor gevoerd werd maar deze nog zuiverder van kwaliteit. De nieuwe olie is afkomstig van het merk CanabiGold en is gecertificeerd biologisch! De inhoud van het flesje is nog steeds 10 ml met 5% hoge kwaliteit CBD en een zachte smaak. Én dat voor maar € 29.50. Mocht je een flesje willen hebben, bestel deze dan gemakkelijk via de webshop.

CBD olie

Huh wat… verkoop jij wiet olie?! Nou… nee!!

Industriële hennep bevat (hennep is iets anders dan nederwiet) slechts weinig THC maar wel veel CBD die belangrijke medicinale kwaliteiten heeft, misschien zijn die wel groter dan THC.

De werking van Cannabis is een ingewikkeld en zeer interessant onderwerp. Hennep bevat als enige plant ruim 120 verschillende phytocannabinoïden, (phyto=plantaardig). Deze plantaardige stoffen lijken als twee druppels water op endocannabinoïden (endo=lichaamseigen), stoffen die het lichaam van ieder levend wezen produceert. Je kunt dus zeggen dat CBD werkt zoals interne communicatieadviseurs binnen bedrijven.

Het gebruik van Cannabis voor medicinale en therapeutische doeleinden gaat al duizenden jaren terug zonder dat er aanwijzingen zijn voor schadelijke bijwerkingen. Dit is voor mij voldoende bewijs om te geloven in het positieve effect op de menselijke gezondheid.

Wetenschappelijke studies tonen aan dat CBD producten geschikt zijn bij de ondersteuning van verschillende aandoeningen zoals: chronische pijn, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten, alcoholisme, PTSD, gille de la tourette, schizofrenie, antibiotica-resistente infecties, reumatoïde artritis, MS, epilepsie, reuma, diabetes en vele andere aandoeningen. Het is dus een zeer breed inzetbaar voedingssupplement.

Ook heeft CBD bewezen positieve effecten op allerlei psychische klachten. Bij mensen die ADHD, PDDNOS, ADD, depressies en zelfs autisme als diagnose hebben gekregen, kan CBD de zware klachten sterk verminderen.

CBD is een spierontspanner, werkt antibiotisch, beschermt en herstelt zenuwen, reduceert bloedsuikerspiegels, stimuleert het immuunsysteem, kalmeert het zenuwstelsel, is rustgevend, helpt bij slapeloosheid, helpt bij misselijkheid en migraine en verhoogt de medicinale werkzaamheid van THC.

Doordat CanabiGold CBD olie wordt verkregen via CO2 extractie, zit er in dit product geen THC waardoor het bij mij in de winkel mag staan! Én dat voor maar €29,50!


name
email
url
Reactie