EkoPlaza

Vanaf week 04 gaat BioLokaal samenwerken met EkoPlaza en daar kun jij als consument mooi van profiteren!

EkoPlaza

BioLokaal heeft niet de budgetten en de ruimte om online net zo’n ruim assortiment aan te bieden als EkoPlaza en daarmee te voldoen aan al jullie wensen. Maar omdat Udea onze groothandel is, zijn we nu een Ekoplaza Webshop Afhaalpunt. Zo kunnen we jou een nog ruimer en vollediger assortiment bieden, zonder dat we een grote voorraad hoeven te hebben met kans op derving. Belangrijk voor met name de doelgroep specifieke producten, zoals lactosevrije melk of glutenvrije producten.

Daarbij kun je op de websgop van EkoPlaza een aantal producten in kleinere aantallen bestellen dan bij BioLokaal, wat het weer voordeliger maakt! Al mijn klanten hebben hiermee toegang tot het gehele assortiment - van ruim 9.000 producten - waaronder het EkoPlaza eigen merk! Een merk dat BioLokaal niet in mag voeren.

In deze omgeving is BioLokaal het enige afhaalpunt voor EkoPlaza bestellingen. Het eerst volgende afhaalpunt is Westerbork/Zwolle of Groningen. Mede hierdoor is er ook besloten om de huidige openingstijden te verruimen om alle mensen tegemoet te komen! Ik begrijp het heel goed dat het niet altijd uitkomt om de bestelling voor 17.30 op te halen! Daarom zijn de openingstijden vanaf week vier als volgt:

  • Maandag: 14.00 tot 20.00 uur
  • Dinsdag: 14.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag: 14.00 tot 20.00 uur

Mocht je toch liever hebben dat BioLokaal jouw EkoPlaza bestelling thuis komt brengen kan dat! Zet dan in het opmerkingveld bij je EkoPlaza bestelling “BEZORGEN”. Daarvoor brengt BioLokaal wel extra kosten in rekening (welke aan de deur voldaan kunnen worden met pinbetaling). We bezorgen in dezelfde ring als we nu doen voor Hanneke’s Krat en BioLokaal. Kijk voor meer info daarover op de Biolokaal website.

Dus, is jouw budget niet zo groot maar wil je wel graag zo veel mogelijk biologisch eten?! Of, wil je een product dat BioLokaal niet heeft maar EkoPlaza wel? Bestel je producten dan - ZONDER minimum bestelbedrag - via de webshop van EkoPlaza en haal ze af bij BioLokaal!

Bestel via: https://www.ekoplaza.nl/