BioLokaal

A la Rineke

vrijdag 8 april 2016

Weer een mooie nieuwe aanvulling op het assortiment van niemand minder dan Rineke Dijkinga! Een flink aantal producten uit het á la Rineke assortiment zijn nu ook bij ‪#‎BioLokaal verkrijgbaar! ‪#‎totstraksBoukje Wouda  23 januari 2017 17:49
Hallo Hanneke, Fijn dat er (weer) biologische producten verkrijgbaar zijn in Coevorden. Wat ik een beetje mis aan de website is een opsomming/ beeldimpressie van wat je allemaal in de winkel hebt. Ik denk maar zo dat met een uitgebreide fotoreportage en info over het aanbod het aantal klanten zal toenemen. (bij de zoekopdracht "biologische winkel coevorden" sta je bovenaan) Ik ben bijv. zelf op zoek naar speltbier, vers brood en cosmeticaproducten van dr. hauschka , maar heb geen idee of je dit ook verkoopt. wens je natuurlijk alle succes met de winkel! mvg, Boukje
Reactie